Dr. Bene Ildikó

SzolnokKossuth tér 1., III. em. 1. választókerület
2014 Mar. 11 12:16

Százhatvannégy új munkahely a MÁV-nál Szolnokon

A kormány a legfontosabb ágazatok egyikének tekinti a közösségi közlekedést, ezen belül is a MÁV fejlesztését – mondta hétfőn, Szolnokon Hegmanné Nemes Sára államtitkár. Az alkalom, ahol a sajtó munkatársai voltak a vendégek: újabb százhatvannégy munkahellyel bővült a MÁV-Start részvénytársaság szolnoki üzeme. Azaz ugyanennyi újabb család biztonsága erősödhet meg – tette hozzá Bene Ildikó, a Fidesz országgyűlési képviselője -, mert itt a térségben és az országban is minden új munkahely fontos. Csak köszönet illetheti azokat, akiknek szerepe volt abban, hogy mára a megyeszékhely a vasúti járműipar legfontosabb központjává lehetett. Nyilvánvalóan segített abban, hogy újabb három százalékkal csökkent a munkát keresők száma a városban és a szűkebb térségben – tette hozzá a képviselőnő.

Százhatvannégy új munkahely a MÁV-nál Szolnokon

Tovább »
2014 Feb. 17 19:00

Elindult az aláírásgyűjtés

Hétfőn minden idők legtöbb önkéntesével a Fidesz-KDNP megkezdte a jelöltállításhoz szükséges aláírások gyűjtését. Segítőim néhány óra leforgása alatt több mint 3200 aláírást gyűjtöttek össze a választókerület 14 településén.

Elindult az aláírásgyűjtés


Munkájukat és a sok támogatást köszönöm!

Az előttünk álló hetekben aktivistáinkkal még sokszor találkozhatnak és a Fidesz szolnoki irodájában is elláthatják aláírásukkal gyűjtőívünket. (Szolnok, Kossuth tér 1. 3. emelet)

Tovább »

Dr. Bene Ildikó

Szolnok, Kossuth tér 1., III. em.
eseménynaptár